Adventskalender 2016 - 24 Favorittlåter: Luke 7, Paul McCartney - "Coming Up"

Vi tar turen til Beatlesland for å finne dagens artist, men vi skal ikke finne frem en Beatleslåt. Denne gangen blir det en solohit av Paul McCartney, "Coming Up" fra 1980.

I 1980 ga Paul McCartney ut sitt andre soloalbum, "McCartney II", og fra dette albumet kom singelen "Coming Up", som ble en hit i Storbritannia. I USA og Canada var det liveversjonen, fremført av Paul McCartney & Wings, som ble hiten.

Låten som var åpningssporet på albumet, har Paul McCartney på alle instrumenter. Mens hans kone Linda synger harmonivokaler.

Jeg synes dette er en kjempekul låt, og noe av det beste Paul McCartney har gitt ut i løpet av karieren sin. Dette er en up-tempo rockelåt med flotte vokaler, og jeg klarer ikke sitte helt stille når låten spilles. Låten har spenstige toner og en lekende melodi, som faller mitt hjerte nært.

Når det gjelder musikkvideoen, så er det en av de beste jeg vet om. Paul McCartney portretterer hele bandet selv, kun ved hjelp av sin kone som kordame. Bandet består av mange rare karakterer, og det gjør det til en ganske så morsom musikkvideo.

---



--EJK-- -See You Later Alligator.




Kommentarer