Adventskalender 2016 - 24 Favorittlåter: Luke 3, Barry Manilow - "Can't Smile Without You"

I dag er det 3. desember, og vi har kommet frem til en liten perle av en sang. Denne er det Barry Alan Pincus, bedre kjent som Barry Manilow, som står for.

Det var ikke Manilow som først ga ut "Can't Smile Without You", men The Carpenters. Dette skjedde i 1977, på albumet "A Kind Of Hush". Den største suksessversjonen av låten fant man på albumet "Even Now", som kom ut året etter. Her var det Barry Manilow som sto for utgivelsen.

Barry Manilow er en popsanger som har hatt suksess i over 50 år. Han startet sin sangkariere på tidlig 60-tall.

I 1978 ga han altså ut studioalbumet "Even Now", hvor han fikk flere hits. Der fant man denne vakre låten. Den hadde fått litt annen tekst en det The Carpenters originalinnspilling hadde. På salgslistene havnet den på en første plass, og ble en av hans mest kjente låter.

Når det gjelder denne låten, så er det den utrolig vakre melodien som har grepet tak om hjertet mitt. Vokalen er også veldig vakker, som Barry Manilows stemme alltid er. På slutten av låten kommer trommene virkelig til sin rett, og høres nesten ut som noen som klapper takten, mens Manilow synger, og melodien går. Dette synes jeg gjør låten enda mer spesiell.

---



--EJK-- -See You Later Alligator.

Kommentarer