Historien Om Indianerne - Del 2

Alle mennene i stammen var helt på knerne etter disse veldreide tvillingene. Mange prøvde seg, men den eneste som fikk napp var ungkaren Stor Stå. Diger Bak greide aldri og finne seg en passende mann, så hun gikk over til Den Andre Siden. Denne indianerstammen var virkelig imot homoseksuelle ekteskap, så Diger Bak og Den Andre Siden ble naturligvis aldri gift. De hadde altid lyst på barn, og etter at de hadde spart på penger i noen måneder bestemte de seg for at Diger Bak skulle ha seg med Do It For Money. Men det viste seg at de hadde for lite penger så hun måtte nøye seg med og føde en dverg.

Etterhvert vokste denne gutten opp og ble... ja han vokste jo ikke så mye da, men han vokste opp til og bli den nye høvdingen i stammen. Den nye høvdingen, som for øvrig het Stor Nok ble aldri gift, men adopterte en gutt fra Afrika som fikk navnet Veldig Brun.

Denne gutten ble litt av en pøbel. Som tennåring ble han tatt På Fersken, som forøvrig var datteren til Heftig Forran, med Buksene Nede, som var hennes søster. Etter mange pøbelstreker ble han sperret inne på livstid sammen med de samme buksene som tidligere. Disse to ble kjærester og Buksene nede fødte med buksene nede en velskapt sønn. Denne sønnen ble tatt fra dem på grunn av deres tidligere oppførsel. Midlertidig Ansvar fikk midlertidig ansvar for gutten. Men det viste seg og bli Permanent Ansvar... altså hennes søster som etterhvert overtok ansvaret.

Men i indianerstammen var det også en sjy einstøing, Jævla Sjenert som han het, som bodde på toppen av en liten klippe. Han var oppfinner og hadde funnet opp noe skrammel som ingen ville bruke. Jævla Sjenert hadde ikke vært nede hos de andre siden Sitting Bull, Ole Bull, Kabull og resten av familien hadde vært der på visitt for noen år siden. Nå satt han bare der oppe og så ut av tipien sin og ned på de andre.

Stor Stå hadde nettopp gått bort og presten Hemmelig Pedofil skulle begrave han. Heftig Forran var ufattelig lei seg for det som hadde skjedd, så hun trøstet seg med En Stiv En. De andre mislikte at hun kastet seg over en annen bare minutter etter sin manns bortgang. Hun ble utstøtt av stammen, men ble tatt inn i varmen av Hugh Hefner.


--EJK--

Kommentarer