Historien Om Indianerne - Del 1

Langt over dammen, rettere sagt i Amerika er det enda noen indianerstammer igjen. Blant annet en liten stamme som holder till oppi fjellet en plass. Der er høvding Utenom Ekteskap som har fått navnet sitt fra moren sin som het Seksuelle Drifter, og som du sikkert har skjønt av navnet, så lå hun med alle. Utenfor Ekteskap er gift med Duvende Bryster, og sammen har de datteren Innenfor Ekteskap og sønnen Hendelig Uhell.

Hendelig Uhell ble tatt på fersken med medisinmannen Reseptbelagte Medikamenters datter Romslig Vagina, mens de hadde en hyggestund ved En Busk. En Busk, som hadde fått med seg hele hendelsen syntes det var så ekkelt at hun bestemte seg for å forbli jomfru til evig tid. Derfor giftet hun seg med Ute Av Drift. De fikk naturligvis ingen barn sammen.

Samtidig herjet en bande med hvite mennesker stammens områder, og En Av De Døde ble drept. Etter denne hendelsen ble det holdt en stor minnestund til ære for han. Alle var samlet unntatt Aldri Tilstede som hadde fått Dobbeltsidig Lungebetennelse. Senere giftet de seg, og fikk døtrene Diger Bak og Heftig Foran. Diger Bak var ikke heftig foran, og Heftig Foran var ikke diger bak, selv om de var tvillinger.


--EJK--

Kommentarer

Hei :) Morsom tekst! Jeg skal følge med på bloggen din:) Liker også sprøe tekster/ handlinger, rare ord og uttrykk! Spesielt rare navn :0)