En Vanlig Dag I Det Ytre Rom

En katt sitter alene på en liten jordhaug, da en kraftig lysstråle kommer ned fra oven, og sprenger den i luften.
På Pluto står en fortvilet innbygger på en stol, rett under et tau. Han tar løkken rundt halsen sin og er klar til å ta livet sitt, for han er så ufattelig deprimert på grunn av at Pluto er blitt degradert fra planet til kun en simpel stjerne.
Under Strategos sju hundrede og tredve måne, ligger et romskip på lur. Det skal møte en gammel venn, men vet ikke at han ikke vil komme på grunn av at det er brutt ut borgerkrig på hans hjemplanet Ruglet.
Ved foten av en utdødd vulkan på kannibaløya på planeten Glupsk, står en kannibal med en hæl i hendene. Han tar seg en bit, men vet ikke at eieren hadde kraftig smittsom ku-galskap.
På et platå i den forheksede skogen på det sørligste kontinentet på planeten Fairy, får et lykketroll en god beskjed som gjør han enda lykkeligere en han ellers bruker å være. Han har vunnet rettsaken mot den lille gutten James og hans foreldre. Nå slipper han å ligge sammen med masse andre leker i den røde lekekassen.
På Nordpolen finner ikke Julenissen de røde jule-kondomene. Han leter over alt, men de er og blir borte. Han blir lei seg, for han hadde jo tenkt å ta Nissekjerringa, før han dro avgårde på pakkeutlevering.
Under det eneste treet på Ørkenplaneten ligger en for-fyllet gubbe med seks øyne. Han har drukket alt for mye Marsvin, og kommer til å kaste opp når som helst.
I en gammel Honda sitter en liten skapning som ikke er større en som så. Om en sjiraff og en appelsin fikk et barn sammen, så ville denne lille skapningen vært deres avkom.
Helt innerst, bak en stor stein, ved en liten, liten bekk, vokser det en turkis rose. Den er et resultat av utslippene fra malangabanga-fabrikken ved Granat-stredet på planeten Poisonia. Malangabanga er det nyeste galaktiske superdrivstoffet som desverre tar livet av hver eneste passasjer på hver eneste buss som bruker det. Sjåføren dør ikke, han mister stemmen, og må ta seg jobb som mimeartist resten av yrkeskareieren sin.
Buksesmekker er noe som ikke fins på planeten X3TRE. Riktignok er det mye på grunn av at ingen går med bukser der, og dagen i dag er ikke noe unntak.
Zorro har pensjonert seg fra sitt gamle yrke, og har tatt seg jobb som pølseskivekutter på pølsefabrikken på Gourmetplaneten.
En mann er bannlyst fra karaokeplaneten på grunn av han ikke synger med den rette karaokestemmen. Han synger for reint, noe myndighetene ikke liker.
En komet har krasjet med en satellitt, og både kometen og satellitten har stor fart mot nærmeste planet, som vil bli tilintetgjort innen 10,7 timer. Det gjør ikke noe siden nærmeste planet er K.S.K.P.U.Ø.P.P. (Kometer-og-Satellitter-Kan Ikke-Passere-Uten-Å-Ødelegge-Planeten-Planeten).
Innenfor murene på Gurgle-Gurgle-fengselet på planeten Front, sitter en eldgammel mann på 29 år. Han har fått en fengselsstraff på 3,5673454678 år. Dette på grunn av at han tok en betydelig bit fra månen og lagde ostesufflé av den.
Ovenfor den fjerde månen til venstre for planeten MSKL89XXZPQ34RR, ligger en stor støvsuger. Hva den gjør der, og hva den skal brukes til, det har vi ikke peiling på, vi syntes bare vi måtte nevne den.
En ubetydelig liten astronaut er på vei til solen. Det er Sankthansaften, og han er sikker på at solen egentlig er verdens største Sankthansbål. Han skulle bare visst hvilket varmt helvete som venter han der fremme.
Slik er en vanlig dag i det mystiske ingen-tinget vi kaller det ytre rom.
---


--EJK--

Kommentarer